سازمان بهداشت جهانی، تنهایی را به عنوان یک نگرانی جدی برای سلامت جهانی اعلام کرد

سازمان بهداشت جهانی (WHO) در تازه ترین بیانیه خود، تنهایی را به عنوان یک نگرانی جهانی اعلام کرده و یک کمیسیون بین المللی برای مبارزه با آن راه اندازی کرده است.

تنهایی یک نگرانی جدی سلامتی
سازمان جهانی بهداشت (WHO) تنهایی را یک تهدید جدی برای سلامت جهانی اعلام کرده است و رئیس عملیاتی خدمات بهداشت عمومی آمریکا می گوید که اثرات مرگ و میر آن معادل کشیدن 15 نخ سیگار در روز می باشد.

بنا به گفته این سازمان، با نامیدن آن به عنوان یک تهدید جدی برای سلامتی، تنهایی می تواند برای سلامت روحی و جسمی خطرناک باشد. برای دانستن بیشتر در مورد آن، و نیز شناختن راه های مقابله با انزوا، تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

کنار آمدن با احساس همیشه تنها بودن می تواند برای سلامت روحی و جسمی فرد مخرب باشد.
به گفته سازمان بهداشت جهانی، عدم دریافت حمایت کافی از خانواده یا دوستان می‌ تواند شما را به انزوا و قطع ارتباط سوق داده که منجر به نگرانی بزرگی می‌ شود.

این نهاد پیشرو سلامت، تنهایی را یک تهدید و نگرانی جهانی برای سلامتی اعلام کرده است و کمیسیونی را برای ارتباط اجتماعی راه‌ اندازی کرده تا به پیشگیری از انزوای اجتماعی در افراد بپردازد.

بر اساس این گزارش، منزوی ماندن می تواند عواقب خطرناکی داشته و می تواند منجر به بیماری هایی مانند سکته مغزی، افسردگی، اضطراب و خودکشی شود.

نرخ بالای انزوای اجتماعی و تنهایی در سراسر جهان عواقب جدی برای سلامتی و رفاه کلی به همراه دارد.

دکتر Tedros Adhanom Ghebreyesus، مدیر کل WHO در این باره گفت: افرادی که ارتباطات اجتماعی قوی کافی ندارند در معرض خطر سکته مغزی، اضطراب، زوال عقل، افسردگی، خودکشی و موارد دیگر قرار دارند.

به گفته متخصصان، انزوای اجتماعی بر افراد در هر سنی، بر پیشینه‌ ها و موقعیت‌ های اجتماعی تأثیر می‌گذارد و برای سلامت روحی و جسمی افراد مضر است.

دکتر Ghebreyesus افزود: هدف کمیسیون ارتباطات اجتماعی نه تنها ارتقای تنهایی به عنوان یک اولویت بهداشت عمومی جهانی است، بلکه یک دستور کار جهانی در نحوه ارتباط اجتماعی را نیز پیشنهاد خواهد کرد.

این کمیسیون به ریاست مشترک جراح ایالات متحده، دکتر ویوک مورتی و فرستاده جوانان اتحادیه آفریقا، چیدو مپمبا، به دنبال این است که نشان دهد چگونه ارتباطات و روابط شخصی می تواند رفاه افراد و جوامع را به طور یکسان افزایش دهد.

بر اساس مطالعات، تنهایی با 50 درصد خطر بیشتر زوال عقل و 30 درصد خطر بیشتر بیماری عروق کرونر یا سکته مغزی در افراد مسن در ارتباط است.

همچنین بر زندگی جوانانی که تنهایی را تجربه می کنند، تأثیر می گذارد. بر اساس آمار در آفریقا، 12.7 درصد از نوجوانان با تنهایی دست و پنجه نرم می کنند، در حالی که این رقم در اروپا 5.3 درصد است.

تنهایی چه اثراتی بر افراد به جای میگذارد؟

به گفته متخصصان، تنهایی یا انزوا حالتی از ذهن است که باعث می شود افراد احساس پوچی، دور بودن و طرد شدن داشته باشند کنند. آنهایی که تنها هستند اغلب مشتاق برقرار سازی ارتباط انسانی اند، اما وضعیت روحی آنها برقراری ارتباط با دیگران را دشوارتر می کند.

عواملی که به گفته کارشناسان منجر به تنهایی می شوند عبارتند از: جابجایی به مکان جدید، پایان روابط عاطفی و مرگ یک فرد مهم. همچنین، انزوا می تواند نشانه یک اختلال روانی مانند افسردگی و اضطراب باشد.

بیشتر کسانی که از افسردگی رنج می برند، از نظر اجتماعی کناره گیری می کنند که منجر به انزوای بیشتر در زندگی آنها می شود.
تنهایی نیز اغلب به عواملی مانند عزت نفس پایین و عدم اعتماد به نفس نسبت داده می شود.

مقاله مرتبط: تنهایی، خطرناک تر از رژیم غذایی نامناسب و سیگار کشدن

پیامدهای جدی تنهایی برای سلامتی

طیف گسترده ای از اثرات منفی که تنهایی بر سلامت جسمی و روانی شما می گذارد عبارتند از:

  • سوء مصرف الکل و مواد مخدر
  • تغییر عملکرد مغز
  • آلزایمر یا زوال عقل
  • رفتار ضد اجتماعی
  • بیماری قلب و عروقی
  • افسردگی و احساس خودکشی

مقاله مرتبط: تنهایی می تواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد

راه هایی برای مقابله با تنهایی

در درازمدت، کارشناسان بر این باورند که همیشه بهترین کار کمک گرفتن از دیگران بوده و غلبه بر احساس تنهایی برای سلامت جسمی و روانی بهتر است. چند کار که می توانید برای غلبه بر تنهایی انجام دهید عبارتند از:

  • یک عضو فعال در جامعه باشید زیرا یکی از بهترین فرصت ها را برای ملاقات با افراد جدید و افزایش تعاملات اجتماعی در اختیار شما قرار می دهد.
  • مثبت باشید و با تمرکز بر افکار و نگرش های مثبت، طرد شدن را فراموش کنید.
  • با کسانی که علایق و ارزش های مشابهی دارند روابط با کیفیت ایجاد کنید.
  • درک کنید که تنهایی نشانه این است که چیزی باید تغییر کند و اولین گام ها را برای تغییر آن بردارید.
  • به یک گروه ورزشی بپیوندید زیرا باعث می شود با افراد بیشتری با علایق مشابه آشنا شوید و همچنین به شما کمک می کند تناسب اندام خود را حفظ کنید.
  • روابط موجود خود را با سایر افراد بهبود بخشید.
  • با کسی که بتوانید به او اعتماد کنید، صحبت کنید.

منیع

1- WHO launches commission to foster social connection

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها