قرار گرفتن در معرض نور در شب تاثیرات منفی بر سلامت روان دارد

بر اساس تحقیقات جدید، قرار گرفتن در معرض نور در شب، احتمال ابتلا به بیماری های روانپزشکی از جمله اضطراب، افسردگی، اختلال دوقطبی، PTSD و آسیب رساندن به خود را افزایش می دهد. اختلالات اضطرابی و افسردگی شایع ترین بیماری های روانی بودند که در سال 2019 از هر هشت نفر یک نفر یا به طور کلی 970 میلیون نفر در سراسر جهان به آن مبتلا شدند.

خطرات نور شبانه
یافته ها نشان داد که افزایش قرار گرفتن در معرض نور در طول شب با خطر بالای اختلال افسردگی اساسی، اختلال دوقطبی، PTSD، روان پریشی، اختلال اضطراب فراگیر و آسیب به خود مرتبط است.

با توجه به همه گیری ویروس کرونا، تعداد افرادی که از اضطراب و افسردگی رنج می برند از سال 2020 به بعد به طور قابل توجهی افزایش یافته است. پیش بینی های اولیه حاکی از افزایش 26٪ و 28٪ در اضطراب و اختلالات افسردگی شدید تنها در عرض یک سال است.

اگرچه روش‌ های پیشگیری و درمانی مؤثری وجود دارد، اما بیشتر مبتلایان به بیماری‌ های روانی به آنها دسترسی ندارند.

تعداد بالای بیماری‌ های روانی و دسترسی ناکافی به مراقبت‌های بهداشت روانی مناسب، یک مأموریت مشترک برای ملت هاست.
به تازگی مطالعه منتشر شده در ژورنال Nature Mental Health یک روش غیردارویی مهم برای کاهش بروز روان پریشی را نشان داد: افزایش قرار گرفتن در معرض نور در طول روز.

قرار گرفتن در معرض نور زیاد در شب خطر ابتلا به افسردگی را تا 30 درصد افزایش می دهد، اما سطوح بالای آن در طول روز با کاهش خطر ابتلا به افسردگی تا 20 درصد همراه است.

رفتار آسیب‌ رساننده به خود، روان پریشی، اختلال دوقطبی، اختلال اضطراب فراگیر و PTSD نتایج مشابهی را نشان دادند.

این نتایج نشان می دهد که اجتناب از نور در شب و قرار گیری در معرض نور بیشتر در روز ممکن است یک راه قوی و غیر دارویی برای کاهش مشکلات عمده سلامت روان باشد.

سرپرست تیم مطالعاتی این مقاله دکتر Cain می گوید: یافته های ما تاثیر اجتماعی بالقوه عظیمی خواهد داشت.

وی افزود: وقتی افراد متوجه می‌ شوند که الگو های قرار گرفتن در معرض نور به طور قابل‌ توجهی بر سلامت روانشان تأثیر می‌گذارد، ممکن است تلاش‌ های آسانی برای بهبود سلامتی خود انجام دهند. هدف، دریافت نور درخشان در روز و تاریکی کامل در شب است.

جزئیاتی از مطالعه انجام شده

این تحقیق شامل اطلاعات 86772 نفر از Biobank بریتانیا بوده و قرار گرفتن در معرض نور، خواب، فعالیت بدنی و سلامت روان در آن مورد ارزیابی قرار گرفته است.

اثرات قرار گرفتن در معرض نور در شب تحت تأثیر جمعیت شناسی، فعالیت بدنی، زمان سال یا شغل قرار نگرفت.

سیستم‌ های بیولوژیکی ما توسط انسان‌ ها در زمان‌ های معاصر و صنعتی وارونه شده‌ اند و مغز ما تکامل یافته است تا در نور شدید در طول روز و سپس در تاریکی تقریباً کامل در شب بهترین عملکرد را داشته باشد.

انسان‌ های امروزی این زیست‌ شناسی را به چالش کشیده و حدود 90 درصد از روز را در داخل خانه زیر نور الکتریکی می‌ گذرانند که در طول روز بسیار کم و در شب در مقایسه با نور طبیعی و چرخه‌ های تاریکی بسیار روشن است. این سبک زندکی بدن ما را گیج کرده و حالمان را بد می کند.

منابع

1- Day and night light exposure are associated with psychiatric disorders

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها