خوردن یک کاسه ماست در روز از اختلالات روانی جلوگیری می کند

آیا خوردن ماست می تواند به جلوگیری از اختلالات روانی کمک کند؟ محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ویرجینیا بر این عقیده هستند.

ارتباط ماست با جلوگیری از اختلالات روانی
دانشمندان کشف کردند که چگونه باکتری های مواد غذایی تخمیر شده و ماست می توانند در برابر افسردگی و اضطراب از شما محافظت کنند

در یک مطالعه جدید، دانشمندان کشف کردند که یک باکتری رایج موجود در غذاهای تخمیر شده و ماست به نام لاکتوباسیلوس، نقش مهمی در مدیریت استرس ایفا کرده و به طور بالقوه در پیشگیری از شرایطی مانند افسردگی و اضطراب کمک می کند.

این کشف می‌تواند راه را برای درمان‌های نوآورانه‌ای که سلامت روان را هدف قرار می‌دهند هموار سازد.

برای این مطالعه، محققان، لاکتوباسیلوس را از مجموعه وسیعی از میکروارگانیسم‌ های موجود در بدن ما که در مجموع به نام میکروبیوتا شناخته می‌ شوند، جدا نمودند.

این تمرکز متمایز بر روی یک باکتری خاص نشان دهنده پیشرفت قابل توجهی در تلاش برای رمزگشایی نقش میکروب های فردی است که راه های جدیدی را برای توسعه درمان ها و روش های پیشگیری بیماری های روحی و جسمی مختلف ارائه می دهد.

دکتر Alban Gaultier عضو دپارتمان علوم اعصاب UVA و مرکز ایمونولوژی مغز و گلیا (مرکز BIG)، در یک بیانیه دانشگاهی گفت: کشف ما نشان می دهد که چگونه لاکتوباسیلوس ساکن روده با تنظیم سیستم ایمنی، بر اختلالات خلقی تأثیر می گذارد.

وی افزود: تحقیقات ما می تواند راه را برای کشف درمان های بسیار مورد نیاز برای اضطراب و افسردگی هموار کند.

روده انسان به طور طبیعی توسط تعداد بی شماری از باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها فعالیت می کند که در مجموع میکروبیوتا را تشکیل می دهند.

علیرغم هشدار اولیه در مورد تعداد بسیار زیاد میکروارگانیسم‌ های درون ما، دانشمندان نقش حیاتی آنها را در سلامت سیستم ایمنی، رفاه روانی و سلامت کلی تشخیص داده اند. اختلالات در میکروبیوتا به دلیل بیماری، رژیم غذایی نامناسب یا عوامل دیگر با بیماری های متعددی مرتبط است که اهمیت درک و تنظیم این ساکنان میکروسکوپی را برجسته می سازد.

تلاش برای دستکاری فلور روده با استفاده از باکتری های مفید (پروبیوتیک ها) به دلیل پیچیدگی میکروبیوم، نتایج متفاوتی را نشان داده است.

با تخمین وجود 39 تریلیون میکروارگانیسم در هر فرد، درک نقش ها و تعاملات خاص بین این موجودات همچنان چالشی دلهره آور برای محققان است.

تیم دکتر Gaultier از یک رویکرد نوآورانه برای تمرکز بر لاکتوباسیل استفاده کرد. تحقیقات قبلی به پتانسیل آن برای کاهش افسردگی در موش‌های آزمایشگاهی اشاره کرده بود که تحقیقات بیشتری را به دنبال داشت.

همچنین بخوانید >> راهکار هایی ساده برای مدیریت و کاهش استرس

با استفاده از مجموعه‌ ای از باکتری‌ ها به نام تغییر یافته Schaedler Flora حاوی سویه‌ های لاکتوباسیلوس، این تیم می‌ تواند موش‌ هایی با و بدون لاکتوباسیلوس ایجاد کرده و نیاز به آنتی‌بیوتیک را دور بزند.

دکتر Gaultier می گوید: ما از تحقیقات قبلی خود آگاه بودیم که لاکتوباسیلوس در بهبود اختلالات خلقی مفید بوده و به دنبال استرس روانی از بین رفته است، اما دلایل اساسی مبهم باقی ماندند، در درجه اول به دلیل چالش‌ های فنی مرتبط با مطالعه میکروبیوم.

نتایج قانع کننده بود. محققان شناسایی کردند که چگونه لاکتوباسیل ها، به ویژه در خانواده لاکتوباسیلاسه، واسطه ایمنی اینترفرون گاما را که در تنظیم پاسخ استرس و پیشگیری از افسردگی حیاتی است، تنظیم می کنند.

دانشمندان با داشتن این دانش، اکنون در موقعیتی قرار گرفته اند تا راه های جدیدی را برای مدیریت افسردگی و شرایط مرتبط با آن که لاکتوباسیلوس در آن نقشی اساسی ایفا می کند، توسعه دهند.

چشم انداز مکمل های پروبیوتیک فرموله شده ویژه برای بهینه سازی سطوح لاکتوباسیلوس در بیماران مبتلا به افسردگی یا در معرض خطر افسردگی، نویدبخش درمان های آینده است.

همچنین بخوانید >> 5 ماده غذایی که باعث تقویت و افزایش سلامت روده شما می شوند

دکتر Andrea R. Merchak یکی از محققان این مطالعه، در این باره می گوید: با در دست داشتن این نتایج، ما ابزار های جدیدی برای بهینه سازی توسعه پروبیوتیک ها داریم که باید اکتشافات برای درمان های جدید را سرعت بخشد.

مهمتر از همه، ما اکنون می‌ توانیم چگونگی حفظ سطح سالم لاکتوباسیلوس و/یا اینترفرون گاما را برای پیشگیری و درمان اضطراب و افسردگی بررسی کنیم.

این مطالعه در مجله Brain Behavior and Immunity منتشر شده است.

منبع ترجمه

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها