چرا میگرن در تابستان بدتر می شود؟

هیچ زمانی برای ابتلا به میگرن خوب نیست، اما کارشناسان می گویند که میگرن می تواند در ابتدای تابستان حتی بدتر شود.

اگر اخیرا متوجه این نکته شده اید که بیشتر در اواخر ماه های خرداد و تیر دچار سردرد های ناتوان کننده و شدید می شوید، پس تغییرات آب و هوا برای این موضوع مقصر بدانید!

میگرن
میگرن نوعی سردرد است که با حملات مکرر درد ضربان دار متوسط تا شدید در یک طرف سر مشخص می شود.

دکتر Emad Estemalik، متخصص سردرد در کلینیک کلیولند توضیح می دهد: آب و هوا عامل و عنصر بسیار مهمی در بروز میگرن است. به خصوص در زمان تغییر فصل ها. همانطور که ما از زمستان به بهار و سپس به فصل تابستان می رویم، شما با تغییرات قابل توجهی از فشار بارومتریک مواجه خواهید شد.

به زبان ساده، فشار بارومتریک اندازه گیری فشار هوا در جو است، به ویژه اندازه گیری وزن اعمال شده توسط مولکول های هوا در یک نقطه معین از زمین. فشار بارومتریک به طور مداوم تغییر کرده و بسته به جایی که اندازه گیری می شود همیشه متفاوت است.

فشار هوا می تواند با افزایش یا کاهش ارتفاع، دما و رطوبت تغییر کند.

بر طبق گفته های کلینیک کلیولند، یک تغییر شدید در فشار بارومتریک به سرعت می‌ تواند بر سینوس‌ های فرد تأثیر گذار بوده و حتی باعث میگرن شود.

میگرن چیست؟

در حالی که هر سردردی می تواند فعالیت های عادی را دشوار کرده و آزار دهنده باشد، میگرن دردناک تر تلقی می شود و همچنین با علائمی مانند تهوع، استفراغ و حساسیت به نور همراه است.

علائم همچنین می تواند شامل تغییرات خلق و خو، حساسیت به صدا یا بو ها، خمیازه کشیدن، خستگی، مشکل در خوابیدن و سر درد متوسط تا شدید باشد.

سردرد میگرنی می تواند از 4 ساعت تا 72 ساعت به طول بیانجامد.

همچنین بخوانید >> چهار نشانه برای تشخیص سردرد ساده از میگرن

دکتر Emad Estemalik می گوید: کسانی که واقعاً مستعد میگرن هستند، بدترین حالت را دارند، چرا که آنها به صورت مداوم دچار سردید های شدید شده و در صورتی که این موضوع کنترل نشود، برای مدت 4 الی 72 ساعت دچار درد، ناراحتی، حالت تهوع، استفراغ و حساسیت به نور معمولی خواهند شد و این چرخه واقعا ناتوان کننده است.

به گفته کلینیک کلیولند، در حالی که تخمین زده می شود 12 درصد از آمریکایی ها از میگرن رنج می برند، زنان تقریباً سه برابر بیشتر از مردان آن را تجربه می کنند.

همچنین بخوانید >> آسپرین چیست؟ معرفی فواید، موارد مصرف و عوارض جانبی

به گفته بنیاد میگرن آمریکا، متاسفانه هیچ آزمایشی برای تشخیص آسان میگرن وجود ندارد. در عوض، پزشک بر اساس بحث و گفتگو در مورد علائم، سوابق پزشکی فردی و خانوادگی، تشخیص را انجام می دهد.

درمان ها بسته به فرد متفاوت است و می تواند شامل دارو ها، تراپی، بوتاکس و تغییر در سبک زندگی یا رژیم غذایی فرد باشد.

منبع این مقاله

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها