پیاده روی سریع با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است

تحقیقات جدید نشان می دهد که پیاده روی سریع می تواند به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. این مطالعه اشاره می کند که افزایش سرعت راه رفتن تنها به میزان یک کیلومتر در ساعت (0.62 مایل در ساعت) می تواند با کاهش 9 درصدی خطر ابتلا به شایع ترین نوع دیابت مرتبط باشد.

پیاده روی سریع و کاهش خطر دیابت
پیاده‌ روی سریع با کاهش پله ای خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است

این تحقیق نشان می دهد که پیاده روی با سرعت متوسط 3-5 کیلومتر در ساعت (1.86-3.1 مایل در ساعت) در مقایسه با سرعت آرام کمتر از 3 کیلومتر در ساعت (1.86 مایل در ساعت)، صرف نظر از مدت زمان کلی پیاده روی، با 15 درصد خطر کمتر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است.

علاوه بر این، سرعت نسبتاً سریع 5-6 کیلومتر در ساعت (3.1-3.7 مایل در ساعت) با کاهش 24 درصدی خطر در ارتباط است.

جالب است بدانید که بر اساس نتایج به دست آمده، راه رفتن با سرعت بیش از 6 کیلومتر در ساعت (3.7 مایل در ساعت) با کاهش 39 درصدی خطر ابتلا به این بیماری همراه است.

سرپرست این مطالعه، دکتر احمد جیدی از دانشگاه علوم پزشکی سمنان، در یک بیانیه رسانه ای اعلام کرد: تعداد خیره کننده جهانی بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع 2 که در حال حاضر 537 میلیون نفر است و پیش بینی می شود تا سال 2045 به 783 میلیون نفر افزایش یابد، نیاز به اقدامات پیشگیرانه ساده و مقرون به صرفه را نشان می دهد.

وی افزود: پیاده روی سریع که فواید مختلف سلامت اجتماعی، ذهنی و جسمی را نیز به همراه دارد، می تواند مداخله ای در دسترس برای مبارزه با این روند باشد.

همچنین بخوانید >> کاهش 40 درصدی خطر ابتلا به سرطان با انجام ورزش های هوازی

در تحقیقات خود، این تیم داده‌ های 10 مطالعه را تجزیه و تحلیل کردند که دوره‌ های 3 تا 11 ساله را در بر می‌ گرفت و شامل 508121 بزرگسال از ایالات متحده، ژاپن و بریتانیا می شد.

یافته‌ ها نشان می‌ دهد که میزان کمتر ابتلا به دیابت در پیاده‌ روی‌ سریع ممکن است به دلیل سطح فعالیت بدنی بالاتر و سلامت کلی بهتر آنها باشد.

سرعت راه رفتن فقط نشانگر سلامت کلی نیست بلکه نشانگر ظرفیت عملکردی است.

سرعت بیشتر نشان‌ دهنده آمادگی قلبی عروقی و قدرت عضلانی بهتر است، همان عواملی که با خطر دیابت در ارتباط اند.

بنابراین، در حالی که افزایش کل زمان پیاده‌ روی مفید است، تشویق افراد به راه رفتن سریع‌ تر و پیاده روی سریع می‌ تواند مزایای سلامتی این فعالیت را تقویت کند.

دیابت نوع 2 چیست؟

دیابت نوع 2 یک بیماری مزمن است که بر نحوه تنظیم قند خون یا گلوکز توسط بدن تأثیر می گذارد. گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است که از غذایی که می خوریم به دست می آید. انسولین، هورمونی که توسط پانکراس تولید شده و به انتقال گلوکز از جریان خون به سلول‌ ها برای دریافت انرژی کمک می‌ کند.

همچنین بخوانید >> خوردن صبحانه زودهنگام خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد

در افراد مبتلا به دیابت نوع 2، بدن یا انسولین کافی تولید نمی کند یا به طور موثر از انسولین استفاده نمی کند. این منجر به افزایش سطح گلوکز خون می شود که می تواند به مرور زمان منجر به عوارض جدی از جمله بیماری قلبی، آسیب عصبی و مشکلات بینایی شود.

این مطالعه در مجله British Journal of Sports Medicine منتشر شده است.

منبع ترجمه

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها