کشف یک آنتی بادی جدید برای ساخت واکسن جهانی آنفولانزا

کشف نوع جدیدی از آنتی بادی که از چندین سویه آنفولانزا محافظت می کند، می تواند دانشمندان را به ایجاد یک واکسن جهانی آنفولانزا موفق نزدیکتر سازد. یک تیم تحقیقاتی در دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبورگ دسته ای از آنتی بادی های ناشناخته را شناسایی کردند که قادر به خنثی کردن اشکال مختلف آنفولانزا هستند.

واکسن جهانی آنفولانزا
نوع جدیدی از آنتی بادی با تاثیر بالا در برابر انواع مختلف ویروس آنفولانزا راه را برای ساخت واکسن جهانی آنفولانزا هموار تر خواهد ساخت.

در حال حاضر، واکسن‌ ها بر اساس پیش‌ بینی‌ های غالب‌ ترین سویه‌ های آنفولانزا در هر سال ساخته می‌ شوند. این کشف می تواند این رویکرد را متحول کرده و مقابله با آنفولانزا را به قطعیت بهتر و درصد خطای کمتری برساند.

آنتی بادی ها که پروتئین های موجود در سیستم ایمنی هستند، از شما در برابر بیماری ها دفاع می کنند.

واکسن ها سیستم ایمنی را برای تولید این آنتی بادی ها تحریک می کنند. این آنتی بادی ها به پروتئین آنفولانزا به نام هماگلوتینین متصل می شوند که از ورود ویروس به سلول های انسانی جلوگیری می کنند.

همچنین بخوانید >> دلایلی که شما و خانواده تان به واکسن آنفولانزا نیاز دارید

با این حال، همانطور که هماگلوتینین تکامل می یابد، منجر به سویه های جدید آنفولانزا می شود که می توانند در برابر آنتی بادی های موجود مقاوم ظاهر شوند.

دو زیر گروه اصلی آنفولانزا یعنی H1 و H3، در چندین سویه وجود دارند و دانشمندان در حال کار بر روی ساخت یک واکسن جهانی آنفولانزا برای هدف قرار دادن آنها هستند.

این مطالعه خاطر نشان می‌ کند در حالی که برخی از آنتی‌ بادی‌ ها می‌ توانند با سویه‌ های H1 و H3 مبارزه کنند، اما با اصلاح خاصی که به عنوان 133a شناخته می‌ شود، در برابر هماگلوتینین بی‌ اثر هستند.

با تجزیه و تحلیل نمونه‌ های خون بیماران، محققان اکنون آنتی‌ بادی‌ های جدیدی را شناسایی کرده‌ اند که می‌ توانند سویه‌ های H1 و H3 را خنثی کنند، صرف نظر از اینکه آیا 133a هستند یا نه.

دکتر Holly Simmons، نویسنده اصلی و دستیار تحقیقاتی این مطالعه در یک بیانیه رسانه ای اعلام نمود: ما به واکسن‌ های سالانه ویروس آنفولانزا برای سازگاری با تکامل مداوم ویروس نیاز داریم. یافته‌ های ما نشان می‌ دهد که چالش‌ های موجود در ایجاد یک واکسن جهانی آنفولانزا با حفاظت بالا تر ممکن است کمتر از حد انتظار باشد.

با توالی مناسب قرار گرفتن در معرض ویروس آنفولانزا یا واکسیناسیون، انسان به طور بالقوه می تواند پاسخ آنتی بادی قوی علیه ویروس های H1N1 و H3N2 مختلف ایجاد کند. این امر فرصت های جدیدی را برای طراحی واکسن های بهبود یافته باز می کند.

همچنین بخوانید >> آنفولانزا چیست و شایع ترین علائم آن کدامند؟

این یافته ها در مجله PLoS Biology منتشر شده است.

منبع ترجمه

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها