8 عادت بد برای سلامت قلب شما که باید بدانید

اگر از شما بپرسند که آیا به سلامت قلب خود اهمیت می دهید یا نه، حتما شما پاسختان مثبت خواهد بود اما بعضی اوقات برخی کار های مضر سلامتی چون تبدیل به یک رویه و عادت شده اند، آنها را به حساب نمی آورید.

8 عادت بد برای سلامت قلب شما که باید بدانید
8 عادت بد برای سلامت قلب شما که باید بدانید

در این مقاله سعی داریم تا عادت های بد برای سلامت قلب شما که شاید حواستان به آنها نباشد اما هر روز آنها را تکرار می کنید را به شما نشان دهیم تا از آنها بپرهیزید.

1- بیش از حد روی تمرینات ورزشی و باشگاه خود حساب باز می کنید:

آیا شما ورزش میکنید یا به باشگاه بدنسازی می روید؟ خیلی عالیه. اما اگر بیشتر روز خود را بنشینید تنها به این خاطر که یک یا دو ساعت در طول روز ورزش کرده اید، این یک مشکل است.

شما باید در تمام طول روز فعال باشید. حرکات کوچک نیز محاسبه می شوند و مهم هستند. اگر پشت میز کار می کنید، هر ساعت یک پیاده روی کوتاه انجام دهید تا گردش خون خود را تقویت کنید، حتی اگر این پیاده روی فقط به مسیر اتاق کار شما تا اتاق کناریتان ختم شود.

سعی کنی تا هنگام تماشای برنامه مورد علاقه خود حرکات جنبشی انجام دهید. مثلا از جای خود بلند شوید، برقصید یا در حین تبلیغات بین برنامه، حرکات فشاری و کششی انجام دهید.

همچنین بخوانید >> 12 حرکت ورزشی که می توانید پشت میز کار ایستاده انجام دهید

2- شما می گویید “من خیلی جوان هستم”:

فکر نکنید همیشه قلبتان سالم می ماند. این فکر که چون جوان هستم پس قلبم سالم است و مشکل قلبی ندارم کاملا اشتباه است!

ورزش کنید، رژیم غذایی سالم داشته باشید و اعداد فشار خون، کلسترول و قند خون خود را بدانید.

زمان ایده آل برای انجام یک لطف به سلامت قلب شما همین الان است.

همچنین بخوانید >> 15 عامل افزایش فشار خون که شاید ندانید

3- مصرف زیاد از یک نوع نوشیدنی:

برای اکثر مردم، مصرف نوشیدنی های مختلف مثل آبمیوه ها و شربت ها تا اندازه ی مدیریت شده ​​(یک بار در روز برای زنان، حداکثر دو بار در روز برای مردان) خوب است.

یک نوشیدنی روزانه حتی ممکن است فوایدی برای قلب داشته باشد. اما بیش از این می تواند سطح برخی از چربی ها را در خون افزایش داده و نیز باعث افزایش فشار خون شود. مخصوصا اگر چند لیوان از یک نوشیدنی را پشت سر هم بنوشید. بنابر این به حد مصرف روزانه خود پایبند باشید.

4- همیشه به یک رژیم غذایی پایبند هستید و آن را تکرار می کنید:

به طور مثال ممکن است همیشه سبوس جو دوسر را در رژیم غذایی خود داشته باشید. دلیلی وجود ندارد که غذای شما ملایم و کسل کننده باشد، چرا که بعد از مدتی ممکن است از تکرار چند نوع خاص غذا در طول روز خسته و دلزده شده و سراغ خواراکی های ناسالم بروید.

شما می توانید رژیم های غذایی دیگری را نیز امتحان کنید. مثلا رژیم غذایی مدیترانه ای دارای غذاهای خوشمزه ای مانند روغن زیتون، آجیل، میوه، غلات کامل، ماهی و پروتئین بدون چربی است.

به لطف چربی ها، فیبر و مواد مغذی “خوب” به حفظ سلامت قلب شما کمک می کند. به علاوه، شما واقعاً می خواهید به این رژیم غذایی پایبند باشید زیرا طعم بسیار خوبی دارد!

5- عدم آگاهی از میزان فشار خون، کلسترول و قند خون:

آیا می توانید به چند سوال پیش رو جواب بدهید؟ سطح کلسترول شما چقدر است؟ فشار خون شما چطور؟ اطلاعی از عدد قند خون خود دارید؟ اگر جوابی برای سوالات مطرح شده نداشتید، پس شما در معرض خطر بسیار بزرگی قرار دارید! گاهی اوقات ممکن است هیچ علامت خاصی نداشته باشید یا احساس سرزندگی و شادابی کنید اما قلبتان در وضعیت خوبی نباشد و دارای اعداد بالایی از فشار خون، کلسترول و قند خون باشید!

همین حالا به محافظت از قلب خود بپردازید و یک آزمایش خون انجام دهید. ضروری است تا از سن 20 سالگی، مطمئن شوید که به طور منظم به پزشک مراجعه می کنید و برنامه ای برای بررسی و پیگیری اعداد نشانگر وضعیت خود ایجاد کنید.

6- عدم توجه به چربی ها و اندازه دور شکم:
عدم توجه به چربي ها و اندازه دور شکم
عدم توجه به چربي ها و اندازه دور شکم

چربی شکم و دور شکم بسیار برای سلامت قلب شما مضر است. بنابراین همین حالا متر خود را بردارید و دور شکم خود را اندازی گیری نمایید. اندازه دور شکم بیش از 89 سانتی متر برای زنان و یا 102سانتی متر برای مردان نشان دهنده زنگ خطر برای سلامت قلب شما است.

همین حالا رژیم غذایی متعادل و همچنین حرکات ورزشی را شروع کنید. حتی کاهش وزن اندکی نیز می توانید برای سلامت قلب شما مفید باشد.

همچنین بخوانید >> 10 روش برای بهبود پیاده روی روزانه

همچنین بخوانید >> راه های لاغری شکم در یک هفته

7- به لباسی که می پوشید اهمیت نمی دهید:

لباسی که می پوشید بسیار مهم است. پوشیدن لباس های تنگ و چسبان می توانند باعث ناراحتی ذهنی شما یا متلک های اطرافیانتان شوند.

وقتی احساس ضعف می کنید، انجام کارهایی که برای شما مفید است، مانند ورزش کردن، سخت تر خواهد شد.
اگر بیش از چند هفته است که احساس ناراحتی می کنید، با یک پزشک یا دکتر روانشناس صحبت کنید. گفتگو درمانی، ورزش و دارو (در صورت نیاز) می تواند خلق و خوی شما را بهبود بخشد تا انرژی بیشتری برای مراقبت از خود داشته باشید.

8- در معرض دود سیگار یا قلیان اطرافیان خود قرار می گیرید:

دود شخص دیگری می تواند به قلب و عروق خونی شما آسیب برساند. باید از آن اجتناب کنید.
اگر زمان زیادی را با فردی می گذرانید که آمادگی ترک سیگار را ندارد، اصرار کنید که حداقل در اطراف شما سیگار نکشند، چه در خانه، محل کار یا در ماشین.

منبع ترجمه

ترجمه و بازنویسی شده توسط مجله پزشکی سلام

مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام
مجله پزشکی سلام از سال 1401 کار خود را در زمینه تهیه و انتشار مقالات و اخبار اختصاصی، معتبر و برگزیده پزشکی و سلامتی آغاز نموده است.

1 نظر

پاسخی بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

تازه ترین ها

مقالات ویژه

محبوب ترین ها